Εκτός από τη ζύμη πίτσας, μπορείτε να βρείτε και 100% τυρί Μοτσαρέλα, το οποίο είναι ιδανικό για επικάλυψη στην πίτσα.
Εκτός από την 100% Μοτσαρέλα, έχουμε επίσης το μείγμα Triple Cheese στη γκάμα μας. Αυτά τα τυριά Piazzola Pizza έχουν δοκιμαστεί αποκλειστικά για ‘την τέλεια πίτσα’.
Η παραλλαγή Μοτσαρέλα αποτελείται 100% από μοσχαρίσια μοτσαρέλα και λιώνει γρήγορα λόγω της κρεμώδους υφής της.
Η παραλλαγή Triple Cheese είναι γεμάτη γεύση, χάρη σε ένα μείγμα μοτσαρέλας, κόκκινης τσένταρ και τυριού Γκούντα. Για τους πραγματικούς λάτρεις του τυριού.
Σε χρόνο μηδέν συγκεντρώνουμε δύο, τέσσερα, έξι ή περισσότερες κονσέρβες ψαριών ή πακέτα ζαμπόν, σούπες σε σακούλες ή σοκολατένιες μπάρες. Εντυπωσιακές (προωθητικές) συσκευασίες συγκεντρώνουν. Μια ταινία είναι ένα απλό μέσο για την παραγωγή προωθητικών συσκευασιών. Δύο, τέσσερα, έξι ή περισσότερες κονσέρβες ψαριών μπορούν να συγκεντρωθούν εξίσου εύκολα όπως τα πακέτα ζαμπόν, οι σούπες σε σακούλες ή οι σοκολατένιες μπάρες. Μια ταινία με το δικό σας εταιρικό σχέδιο αυξάνει την ορατότητα της προωθητικής συσκευασίας στο ράφι του σούπερ μάρκετ και έτσι ενισχύει το κίνητρο αγοράς για τον πελάτη. Σκεφτείτε σε όλους τους τομείς: - Με μια ταινία η προωθητική συσκευασία είναι έτοιμη σε χρόνο μηδέν. - Πολύ καλύτερα από την συσκευασία με συρρίκνωση, τόσο σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας όσο και με το κόστος υλικών. - Η ταινία λειτουργεί ταυτόχρονα ως σφραγίδα. - Καλό για το περιβάλλον - Εύκολη στην απόρριψη - Αξιόπιστη συσκευασία - Πολυδιάστατη χρήση.
Για να εισαχθεί το σαφράν, ως το πιο πολύτιμο μπαχαρικό, στη ολλανδική κουζίνα, έχει αναπτυχθεί ένα τυρί σαφράν σε συνεργασία με τη γυναίκα ενός αγρότη από το Rijpwetering και διάφορους ελεγκτές τυριών. Ένα μοναδικό τυρί, που δεν παρασκευάζεται πουθενά αλλού στον κόσμο.
Το τυρί σαφράν συνδυάζει το σαφράν με το πλήρες κρέμα γάλακτος από την φάρμα.
Αυτό δίνει στο τυρί ένα πλούσιο άρωμα, μια πικρή γλυκιά γεύση και ένα βαθύ χρυσό κίτρινο χρώμα. Επιπλέον, το τυρί είναι γεμάτο από αντιοξειδωτικά.
Στον κόσμο, το σαφράν, με την ευεργετική του επίδραση, ονομάζεται «κόκκινος» χρυσός. Όπως ο χρυσός μπορεί να σας κάνει να λάμπετε από έξω, το σαφράν στο τυρί σαφράν προσφέρει τον ήλιο μέσα.
Στείλτε ένα email ή καλέστε το crocussativus.eu για τιμές και πληροφορίες σχετικά με το τυρί σαφράν.
Η σκόνη κρόκου αυγού παρασκευάζεται από παστεριωμένους κρόκους αυγού που έχουν αποξηρανθεί με ψεκασμό. Είναι πλούσια σε λεκιθίνη και αποτελεί καλό γαλακτωματοποιητή.
Οι αποξηραμένοι κρόκοι αυγού μπορούν να αποθηκευτούν σε θερμοκρασία δωματίου, εφόσον διατηρούνται δροσεροί και ξηροί. Αφού ανοιχτούν, οι κρόκοι αυγού θα πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο.
Οι επανασυσταθέντες κρόκοι αυγού θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αμέσως ή να ψύχονται και να χρησιμοποιούνται την ίδια ημέρα. Για να επανασυσταθούν, ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνης με 2 κουταλάκια του γλυκού νερού για 1 κρόκο αυγού.
Χρησιμοποιήστε σε συνταγές που απαιτούν γαλακτωματοποιητικές ιδιότητες του κρόκου αυγού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγιονέζα, παγωτό, σάλτσες και κρέμες.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πυκνωτικό σε γλυκές ή αλμυρές σάλτσες.
Συσκευασία: Χάρτινο κουτί με εσωτερική επένδυση, κατάλληλο για τρόφιμα, 5 - 25 κιλά καθαρού βάρους ανά κουτί. Μεγάλες σακούλες 1000 κιλών.
Συνθήκες αποθήκευσης και μεταφοράς: Αποθήκευση και μεταφορά ξηρά μεταξύ 15 και 25 °C. Μην ψύχετε!
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες μετά την παραγωγή όταν διατηρείται σε 15 έως 25 °C σε κλειστή συσκευασία.
Εφαρμογές προϊόντος: Αρτοποιία; Γλυκά / παγωτό; Σάλτσες & Καρυκεύματα